20 juni multiculturele avond

Datum

Stap uit je bubbel en kom naar de multiculturele avond om andere Woerdenaren te ontmoeten. Ontmoet Woerdenaren die altijd veilig zijn geweest en Woerdenaren die gevlucht zijn voor oorlog en geweld. Woerdenaren die dagelijks oefenen op de Nederlandse taal en die er nooit over hebben nagedacht hoe moeilijk die taal is.

Op 20 juni, Wereld Vluchtelingendag, willen we al die Woerdenaren bij elkaar brengen om niet over elkaar, maar met elkaar te praten. Om te genieten en te leren van elkaars cultuur. Om te ontdekken dat er natuurlijk verschillen zijn, maar vooral ook heel veel overeenkomsten!

We nodigen dan ook iedereen uit in Het Baken, Beneluxlaan 3 in Woerden voor een multiculturele avond met sharing dinner en multiculturele muziek van koor Duniya en Musicaz uit Utrecht.

Deelname aan de avond is gratis. Het enige dat we vragen is om iets te eten uit je eigen cultuur mee te nemen. Tip: liever geen varkensvlees gebruiken, omdat niet iedereen dat wil eten.

Deur open: 18.30 open – het meegebrachte eten wordt op een lange tafel gezet
Start sharing diner en muzikale ontmoeting: 19.00 uur

Reserveren

In verband met het beperkt aantal plaatsen moet je reserveren. Mail of app je naam en het aantal personen naar houseofhopewoerden@gmail.com of +31 6 82663134. Als je je aanmeldt, gaan we ervan uit dat je zelf ook eten van je eigen cultuur meeneemt.

Heel veel dank aan het VSBfonds Woerden en de Gemeente Woerden, want zij hebben deze avond mogelijk gemaakt!

Een plekje reserveren

    Meer
    Berichten